ALLT I TAK ENTREPRENAD AB

20+ år av erfarenhet

Allt i Tak är ett försäljnings och tjänsteföretag som erbjuder lösningar för tak. Vi säljer takmaterial samt utför takrenoveringar samt nyanläggning av papp- och takduk över hela landet. Vi har varit verksamma inom takbranschen över 20 år, vilket medför en lång erfarenhet och därmed god kompetens för problemlösningar inom området.

Vi erbjuder ett komplett tätskiktsprogram av högsta kvalitet.
Vi har även väl utarbetade system för egenkontroll och kvalitetssäkring.

Allt inom tak

Allt i Tak AB är ett försäljnings och entreprenadföretag som enbart arbetar med kvalitets produkter och fackkunnig och kvalitetsmedveten personal.

Tätskiktsprogram med kvalitetssäkring!

Är du behov av ett nytt tätskikt på din fastighet ska du kontakta oss, vi har tätskiktsprogram med kvalitetssäkring. Vi utför nya såväl som reparerar tätskikt och vi har lång och gedigen erfarenhet. Vi lever upp till högt ställda krav med moderna tätskikt och beläggningar för våra nordiska förhållanden.

Takrenoveringar & takbesiktningar

Vi bedömer takets tillstånd vid en inspektion och ger er råd om underhåll och åtgärder. Vi har stor erfarenhet av besiktningar, säkerhetsfrågor, takrenoveringar och ger er en utförlig rapport efter takbesiktningen. Vi jobbar gärna proaktivt och menar att det är bättre att utföra besiktningen innan något händer.

Takmaterial från eget lager

Vi erbjuder högkvalitativa takmaterial från eget lager vilket innebär att vi kvalitetssäkrat materialet och vet att det håller. Vi har kort leveranstid och professionella takläggare, det gör att vi kan erbjuda de allra bästa produkterna med totalentreprenad till ett kostnadseffektivt pris.

Underhållsavtal & underhållsplan

För att taket på fastigheten ska ha en lång livslängd behöver det ett löpande underhåll. Vi vet att det är det mest effektiva sättet för att förhindra skador och onödigt kostsamma reparationer. Vi formar en underhållsplan för ert tak och utför underhåll och de åtgärder som krävs för att taket ska vara säkert och förlänga takets beständighet.

Allt i Tak´s policy är att arbeta för en utvecklig som värnar om miljön, detta gäller material såväl som arbetsmiljö.

ALLT I TAK ENTREPRENAD AB

Hållbara lösningar som tätar taket!

Vi utför kvalitetskontroll enligt ISO-9000.All montering sker med utbildad personal samt med godkänd utrustning.