Cellplast

ALLT I TAK ENTREPRENAD AB

Cellplast

Vi levererar direkt från vår fabrik i Markaryd till hela södra Sverige upp till Mälardalen och Stockholm och vi levererar dessutom din beställning direkt till din byggplats eller anvisat lager?

Vi erbjuder hög svensk kvalitet till konkurrenskraftiga priser och inga mellanhänder.
Vår ambition är att kunderna skall uppfatta oss som ett mycket serviceinriktat och personligt företag som det är enkelt och kul att jobba med.

Sortiment

Sortimentet består av skivor i cellplast tillverkade i olika vikter, hårdheter och mått, från S 60 till S 300. Produkternas huvudsakliga användningsområden är grund och takisolering.

Cellterm

Cellterm AB grundades 2013 och är en ung och ambitiös uppstickare på den svenska marknaden för EPS cellplast. Huvudkontor och fabrik är belägen i Markaryd med utmärkt läge utefter E4. Vår marknad är hela södra Sverige och upp till Stockholm samt Mälardalen.

Affärsidén är att Cellterm skall erbjuda cellplastisolering med marknadens bästa priser, kvalitet och leveranssäkerhet. Cellplast är vår specialitet. Köp din cellplast direkt från vår fabrik utan mellanhänder. Svenska kvaliet.

ALLT I TAK ENTREPRENAD AB

Vi har eget lager med huvudkontor i Märsta.

Allt i Tak har välskötta finanser, vilket ger högsta kreditvärdighet hos UC.