Papp

ALLT I TAK ENTREPRENAD AB

Takpapp & Primer

Isola Isotekk 5500 är en stark och kvalitativ svetsbar tätskiktsmatta avsedd för enlagstäckning på låglutande eller branta tak.
Isola Isotekk 5500 har en kombistomme av polyester och glasfiber som är belagd med SBS modifierad bitumen på båda sidor. Ovansidan har en skyddsbeläggning av krossat skiffer och undersidan har en lättsmält polypropenfolie Svetskanten har markerad hjälplinje för rätt placering av infästningar.

Tätskiktsklass TKY-A/B-0234

Uppfyller brandklass BROOF (t2) enligt EN 1187 på alla underlag utom EPS/XPS.

Isotekk 5500 svarar till kraven enligt AMA Hus JSE.1. Isola Isotekk 5500 kan även levereras i anpassade längder för speciella projekt.

Beskrivning

Isola Isotekk 5500 är en exponerad tätskiktsmatta till både branta och låglutande tak, speciellt lämplig till stora industritak. Produkten är avsedd för enlagstäckning men kan även användas som övre lag i tvålagstäckningar till både nyproduktion och omläggningar. Isola Isotekk 5500 kan monteras på både fasta och mjuka underlag på alla normalt förekommande underlag som isolering i varma kompakta tak, på brädriven betong samt alla typer av träbaserade underlag i luftade takkonstruktioner. Produkten kan också monteras direkt på existerande asfalttätskikt. Vid montering direkt på PVC folie måste en migrationsspärr användas.

Fördelar

  • Står emot begynnande spridning av brand
  • Flexibelt vid låga temperaturer
  • Tecno-variant med extra bred överlappning på 12 cm för mekanisk fastsättning
  • Ger ett flexibelt och formbart tätskikt
  • Lättarbetad

ALLT I TAK ENTREPRENAD AB

Vi har eget lager med huvudkontor i Märsta.

Allt i Tak har välskötta finanser, vilket ger högsta kreditvärdighet hos UC.